26 Mart 2021 Cuma

FÜTÜRİSTİK BİR AŞK MASALI “GERÇEK AŞK (THE ONE)”

 


AŞKIN FORMÜLÜ

İngiliz yazar ve gazeteci John Marrs’ın aynı adlı romanından Netflix’e uyarlanan “Gerçek Aşk (The One)” dizisi, yakın gelecekte insan genetiğinden yararlanarak kusursuz eş bulmanın yolunu keşfeden bir DNA araştırmacısının gizem dolu hayatını konu alıyor. Britanya yapımı olan The One dizisi; sırlarla dolu geçmişe sahip karakterlerin işlendiği, polisiye ve bilim kurgu türünün muhteşem bir şekilde harmanlandığı adrenalin dolu bir yapım. Netflix’in The One dizisi izleyici; aşkın, yalanların ve sırların iç içe geçtiği yakın geleceğe doğru macera dolu bir yolculuğa çıkartıyor.



DİZİNİN KONUSU

DNA araştırmacısı olan Rebecca Webb,  dünyada çığır açacak bir buluşa imza atar. İnsanlardan aldığı DNA örneği sayesinde, dünyada genetik olarak en çok uyuşacakları partneri bulan bir sistem geliştirir. Bu sistem sayesinde insanlar gerçek aşkı daha rahat bulacak ve mutluluğa kavuşacaktır. Ancak saf aşkı vaat eden bu sistem, yalanlar ve sırlarla dolu bir dünyanın önünü açacaktır.

Yaratıcılığını BAFTA ödüllü Howard Overman’ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda; Hannah Ware, Zoë Tapper, Dimitri Leonidas, Diarmaid Murtagh, Lois Chimimba, Eric Kofi-Abrefa, Jana Pérez, Stephen Campbell Moore, Gregg Chillin ve Albano Jerónimo yer alıyor.



BİLİM KURGU VE POLİSİYE BİR ARADA

Dizinin çekimleri İngiltere’nin Bristol şehri, Galler’in başkenti Cardiff ve ayrıca Newport şehirlerinde yapıldı. Yakın gelecekte insan ilişkilerine dair fütüristik bir bakış sunan The One dizisi; bilim kurgusal türde bir yapım olmasının yanı sıra, polisiye ve gizem dolu yönüyle de izleyiciye muhteşem bir macera sunuyor.

İyi Seyirler Dilerim

EFE TEKSOY



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder