7 Aralık 2020 Pazartesi

LIAM NEESON'DAN AKSİYON DOLU BİR YAPIM "DÜRÜST HIRSIZ" (HONEST THIEF)

 



BİR LIAM NEESON KLASİĞİ

Aksiyon filmlerinin usta oyuncusu Liam Neeson, bu defa karşımıza usta bir banka soyguncusu olarak çıkıyor. Dürüst Hırsız filmi, sevdiği kadının aşkı uğruna her şeyi feda etmeyi göze alan bir adamın macera dolu öyküsünü konu alıyor. Her sahnesi adrenalin ve gerilim yüklü olan Dürüst Hırsız, Liam Neeson klasikleri arasındaki yerini alıyor. Yönetmen koltuğunda Ozark dizisi ve The Accountant filminin yapımcısı olan Mark Williams oturduğu filmin senaryosu ise Steve Allrich ve Mark Williams'a ait.




FİLMİN KONUSU

Deniz Kuvvetlerinde askeri bir geçmişe sahip olan popüler hırsız Tom Dolan, yaptığı soygunlarda arkasında hiç iz bırakmamasıyla ünlüdür. Topladığı paraları saklamak için bir depo aradığı sırada Annie Wilkins ile tanışır ve ona aşık olur. Annie'ye olan aşkı Tom'un pis işleri bırakıp ve teslim olma kararı almasını sağlar. Ancak işler hiçte beklediği gibi gitmez.

Filmin oyuncuları arasında; Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney, Jeffrey Donovan, Anthony Ramos ve Robert Patrick yer alıyor.





MACERA BAŞLIYOR

Filmin FBI ajanları ve polislerle dolu aksiyonlu araba kovalamaca sahneleri, Kasım 2018'de Worcester'daki Main Street'te çekildi. Hastane sahneleri ise Worcester'daki 55 Lake Ave'deki UMass Memorial Tıp Merkezi Hastanesinde yapıldı. Liam Neeson'ın başrolünde yer aldığı Dürüst Hırsız; aksiyon, macera ve gerilimin hiç hız kesmediği bir yapım. 

İyi Seyirler Dilerim

EFE TEKSOY


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder