2 Haziran 2021 Çarşamba

BİR HARLAN COBEN GERİLİMİ “THE INNOCENT”

 



KAOSA YOLCULUK

Edgar, Shamus ve Anthony gibi önemli ödülleri bulunan Amerikalı yazar Harlan Coben’in romanından uyarlanan Şantaj (The Innocent), Netflix platformunda yayına girmesiyle birlikte film severlerin beğenisiyle karşılandı ve izlenme listelerinde üst sıralardaki yerini aldı. Dizinin yönetmenliğini; Görünmeyen Misafir (The Invisible Guest), Julia’nın Gözleri (Los ojos de Julia), Ceset (The Body- El Cuerpo) ve Fırtına Anı (Durante la tormenta) gibi ünlü polisiye yapımlara imza atmış olan son dönemin popüler İspanyol film yönetmeni Oriol Paulo üstleniyor. Kasvet ve gerilim yüklü atmosferi, seyirciyi ters köşe yapan sürprizleri sahneleriyle The Innocent dizisi, alışa gelmiş klişe hikâyelerden bıkanlar için muhteşem bir seçim. Kasten işlemediği bir cinayet sebebiyle hapse düşen bir gencin başına gelen inanılmaz olaylar silsilesi, bir anda içinden çıkılmaz bir girdaba dönüşerek suç baronlarından, acımasız suikastçılara varıncaya kadar izleyiciyi oradan oraya sürüklüyor. Her anında heyecan ve gizem yüklü olan yapım, sizi dana önce benzerine rastlamadığınız karanlık bir polisiye öykünün içerisine hapsedecek.



DİZİNİN KONUSU

Mateo Vidal’in kazara işlediği cinayet, onu entrikalarla dolu içinden çıkılmaz bir ağa sürükler. Özgürlüğüne kavuştuğu anda gelen bir telefon, tekrar aynı kaosun içerisine çekecektir.

Yaratıcılığını Harlan Coben’in üstlendiği dizinin oyuncuları arasında; Mario Casas, Alexandra Jiménez, Aura Garrido, Xavi Sáez, Santi Pons, Sam Feuer, Martina Gusman, Susi Sánchez ve Juana Acosta bulunuyor.





ŞANTAJ

Netflix orijinal yapımı olan The Innocent’in katman katman açılan hikayesi, her bölümde izleyiciyi daha derin bir karanlık dünyanın içerisine doğru yolculuğa çıkartıyor. Kaotik ve korku atmosferinin hakim olduğu öyküde, intikam teması hikayenin temelini oluşturuyor. Dram, suç ve polisiye türündeki yapımlardan hoşlanıyorsanız bu mini diziyi kesinlikle kaçırmayın.

İyi Seyirler Dilerim

EFE TEKSOY


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder